Sex in de tube en dealen op een parkeerplaats

Vrijdagmorgen even voor 8 uur is het dan zover, ik rij de straat in bij Jose, ook zij staat voor de grote onderneming:
3 dagen Denemarken, theezakjes ruilen, veel bij kletsen, nieuwe contacten opdoen en heel veel lol maken.

Half 11, tijd voor een kop koffie (thee) en gebak. Via sms contact met Klaske en Sjieuwke. Ook zij zijn onderweg naar Hanstholm. We worden verwacht op een parkeerplaats vlak voor Hamburg en de begroeting is weer uiterst hartelijk. We gaan het restaurant naar binnen en houden de deur nog even open voor mensen die achter ons lopen. Hee dat zijn Willie en Lenie. Wat een toeval, ze gaan naar Denemarken en schuiven lekker bij ons aan. De eerste verhalen over theezakjes en de nodige nieuwtjes gaan over tafel. De stemming zit er gelijk goed in.

Na heerlijk bijkletsen moeten we toch weer verder, 2/3 van de reis moet nog komen en we gaan verder, Hamburg, Elbe tunnel en dan richting de grens bij Flensburg. De drukte valt mee ondanks dat het vrijdag is en we gaan lekker vlot door het mooie Sleeswijk Holstein. Zullen we toch nog even de benen strekken in Flensburg? Wellicht zien we nog een theewinkel. Ja, ja dat zien we zeker, we komen gelijk bij het Fordepark. Een groot winkelcentrum met oa Real, Rossman en een apotheek. Geweldige zakjes, inslaan dus maar. Niet voor Denemarken, dit gaat mee naar huis en komt later wel op een andere beurs. Via Klaske horen we dat zij reeds in Denemarken zitten, dus na een pauze van 1 uur, ook maar weer de auto in en op naar Mitzie. 

Het gaat weer lekker maar even voorbij Kolding komen we in een file te zitten. Hier staan we dan, bijna 2 uur en we schieten amper op. De ergernis slaat toe, wordt moe en gaan maar wat ouwehoeren met een man die naast ons staat in de file. Blijkbaar is hij de enige Deen die vrolijk kan zijn in de file, de rest zit strak voor zich uit te kijken. Als we eindelijk weer rijden hebben we behoorlijk de pest in, we moeten toch echt op zoek voor een plaspauze en iets te eten. SMS dienst: stoppen bij de eerst volgende Mc Donalds.

En dan de laatste ruk, veel en veel later als de bedoeling was draaien we de oprit in naar een compleet landhuis. Velen zijn al aanwezig, er is een warm welkom door Mitzie en alle anderen. En dan is er koffie.

De sfeer is geweldig en voor we het weten zitten we aan de bingo. Hoofdprijs de eerste BH van Mitzie. Op het zelfde moment krijgen we ook een spoedcursus Deens. Wanneer er nu een man tegen me zegt dat hij sex in wil in de tube, wil hij beslist geen sex in een kookpot maar denkt dat ik 26 ben en is het alleen maar een geweldig compliment. En we gaan maar door, wat een lol, heerlijke wijn en voor we het weten is het zo laat dat Herman als eerste gaat “kuilen”. Dacht ik eerst nog even dat hij in de hooiberg wil spelen, maar dat is niet zo, hij gaat zijn bed opzoeken.

2de dag: Na een heerlijke nachtrust sta ik al om half 8 weer onder de douche. Om 8 uur zit iedereen aan tafel, een aantal mensen klaagt over het geroezemoes in de nacht. Alex en Joop blijken hun kennis van het Deens die nacht hebben gedeeld met Loes en Marjoke. Hoezo een stel pubers die voor het eerst op kamp zijn? De uuwe munnun wurdun vurvulund.

En dan tegen 9 uur is het zover, Cobie en Charles komen binnen vallen, Bep is er, Adrie en haar man schuiven aan, Inge en haar man komen met mappen vol zakjes aan en Marianne is er ook. Mijn eerste ruil doe ik met Jannie. Gaat gelijk prima. Tegen 10 uur komen, Katka, Irena en Lenka, onze Tsjechische dames binnen vallen. O wat heerlijk zal dit worden, ruilen met al deze mensen. Fleming blijft maar dozen met geweldige zakjes naar binnen dragen. Het blijkt dat hij in Syrie is geweest. Lenie rent van hot naar her, Willie geniet. En ik? Ik blijf maar aan het ruilen. Gelukkig houden Loes, Alex en Joop ons goed in de gaten en worden we regelmatig voorzien van een drankje en een hapje.En dan nadert de avond, met dank aan Charles komen er al heerlijk geuren uit de keuken. Inge vertrekt naar haar huis, Marianne gaat ondanks dat ze geen woord Engels spreekt met mega veel mooie zakjes naar huis. De Tsjechische dames vertrekken weer naar hun hotel. En Fleming? Die blijft tussen al dit Hollandse geweld over en denkt vast waarom we steeds maar 26 roepen, twee halfjes willen en de hele tijd maar lol maken. Later op de avond zal hij het woord nog nemen en vertellen dat hij er best tegen opzag om voor het eerst naar een ruilbeurs te gaan. Maar dat hij ons allemaal bedankt voor deze fantastische dagen. Dit had hij nooit verwacht.

Eten, koffie, borrel en dan weer bingo. Heerlijk ondanks deze inspannende dag, is het voor we het weten wederom na twaalven als we eindelijk in bed liggen. Nog even denk ik dat ik teveel drank heb gehad, slaap toch echt in kamer 2 maar hoe komt mijn naam nu bij kamer 3 te staan? Wie wil me bij Fleming op de kamer? Nee toch maar gewoon naar 2 gaan.
En dan is het al weer de 3de en laatste dag. Half 8, wakker spoelen onder de douche, lekker ontbijten en dan weer richting Zuidbroek. Na een uitgebreid afscheid van iedereen zitten we om 9 uur reeds in de auto, eerst even de tank vol gooien en dan rijden maar. Tegen half 12 is de eerste pauze, maar eens even rondneuzen in het winkeltje bij de Shellpomp.
Zie ik dat goed, nieuwe Lipton zakjes? Joepie, we gaan gewoon door met nieuwe zakjes scoren, toch weer een handvol nieuwe Lipton en een enkele vreemde Pickwick. Hup in het dashboard kastje. Toch nog maar snel een sms naar Klaske dat we nog steeds scoren. 5 minuten later komt Sjieuwke met de camper al de parkeerplaats op stormen. Waar moet ze zijn voor die nieuwe zakjes? In de camper hebben ze voor mij nog het zusje van het Pickwickzakje in het blauw. Nog even snel dealen. Zal dit nu het allerlaatste zakje van dit weekend zijn?
Nee dus, als we na Hamburg onze laatste pauze hebben en gelijk wat willen eten, zien we daar een zwart plastic Dallmayer knipzakje. Dit is dan daadwerkelijk het allerlaatste zakje. Totaal zit ik dan op 828 geruilde zakjes en onderweg ook nog 10tallen nieuwe zakjes.

Ik denk dat ik namens iedereen kan spreken dat dit een super geslaagd weekend was. Mitze hardstikke bedankt. Maar zeer zeker wil ik ook Marjoke, Loes, Joop, Alex en Charles niet vergeten. Allemaal bedankt voor deze onvergetelijke dagen.

Reacties

hej maria!
Lenie just told me what you write about the meeting – I am glad that you had a good time – and I am happy that you are save home again.
To next time
lots of love Mitz

mitzie 30-05-2011 @ 16:30

Hello Mitzie, it was great. Till the next time. Next time I come back to Danmark.

Maria 30-05-2011 @ 16:45

Fijn dat jullie allemaal zo genoten hebben.
En wat een score.
Succes met het opruimen van de zakjes.

Joke L. 30-05-2011 @ 17:25

Wat een lang verhaal.
Maar wel leuk om terug te lezen.
Ik heb 842 zakjes geruild ik heb ze gister avond alles op 1 hoop gelegd en een foto van gemaakt.
Het was een geslaagd weekend in Denemarken je leert de mensen nu ook op een heel andere manier kennen.
Ben ook benieuwd hoeveel de anderen hebben geruild.

José 30-05-2011 @ 21:42

Wellicht leg ik ze morgen nog even op een hoop. Vast een heel mooi gezicht zoveel zakjes. Ben het helemaal met je eens dat je mensen nu anders leert kennen. Eindelijk is er eens tijd om ook over andere dingen te praten dan alleen maar theezakjes. Dit is zeker voor herhaling vatbaar. Trouwens heb je gezien dat de Kings Crown van Rossman anders is? Heeft nu korte klep en gebruiksaanwijzing staat op zakje ipv klep.

Maria 30-05-2011 @ 22:02

Wat een leuk verslag weer!
Mooi dat jullie allemaal zoveel nieuwe hebben.
Wat zijn trouwens die nieuwe van Pickwick?
Het wordt vast weer tijd voor een vernieuwde Pickwicklijst (hint) haha. Of zijn dit de enige nieuwe op dit moment?
Ik zag trouwens op de Pickwick Garden hyves dat er weer 3 nieuwe theeen worden ontwikkeld voor pickwick. Deze komen in november uit.

Rensina Steursma 31-05-2011 @ 18:05

Dag Rensina, ik heb op dit moment nog steeds geen nieuwe aanvullingen op de Pickwicklijst, misschien zijn er wel nieuwe zakjes, maar is bij mij niet bekend. Heb ondertussen wel wat zakjes liggen, (uit Denemarken dus) die ik moet nakijken. Maar ja, je snapt het al, er liggen mega veel nieuwe zakjes die verwerkt moeten worden. Ik doe mijn best. Heb jij ondertussen nog weer wat bijzonders?

Maria 02-06-2011 @ 09:30

Ook wij hebben fijne dagen in Danmark gehad en vooral Willie mijn man heeft veel nieuwe zakjes geruild.Na de teabags meeting hebben wij nog 2 dagen bij Mitzie gelogeerd en daar heeft Willie en Mitzie samen 393 zakjes geruild.Daarna zijn wij naar Lubeck in Duitsland geweest voor 1 dag en natuurlijk ook even wat theezakjes gekocht.Toen wij woensdag thuis waren en wat spullen hadden op geruimd vlug even tellen hoeveel zakjes we in totaal geruild hebben. We hadden heel veel zakjes er waren 1876 theezakjes die Willie heeft geruild en is nu al wat aan het uitzoeken.Bedankt vooral Mitzie en ook de rest voor de gezelligheid hopelijk zien we elkaar weer op een andere grote beurs.

Lenie en Willie Toelen van der Doelen 03-06-2011 @ 18:03

Hoi Maria,
Een beetje late reactie, maar zit nu heerlijk te genieten op de camping van het mooie weer. Heb natuurlijk alle zakjes uit Denemarken meegenomen en geteld. Heb er 998 geruild.
geen gekke score hoor. Het theezakjes weekend in Denemarken was heel erg geslaagd, voor al de bingo op vrijdagavond met sex in de tube (26)was erg leuk en dan die 2 halfjes (72)ook niet te vergeten. Echt een onvergetelijk weekend. Wat mij aangaat is het zeker voor herhaling vatbaar.

Marjoke 04-06-2011 @ 21:06

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 − vijf =