Nieuwe zakjes en verschillen bijgewerkt

Nu Boer zoekt Vrouw weer is afgelopen, is er op zondagavond weer tijd voor de theezakjes. Staat wel tegenover dat het weer mooier wordt en er in het weekend andere bezigheden ook mijn pad kruisen. Toch dit weekend veel Twinings en Teekanne zakjes uitgezocht. Morgen nog even scannen, wellicht zit er voor een ander ook nog wat leuks tussen. Daarnaast heb ik ook een miskoop gedaan bij de Xenos, 4 doosjes gekocht maar er zat in 1 wat nieuws, de rest was oud in een nieuw doosje. Gelukkig drinken mijn collega’s veel thee, dus komt wel weer op. Ook heb ik de verschillen lijst aangepakt. Alles wat in februari is geplaatst, heb ik nu in een mapje genaamd Februari gedaan. Zo blijft het lekker overzichtelijk. Mocht er nog iemand zijn die ook wel eens wat aan wil leveren. Stuur me gewoon een mail met een foto als bijlage. Ik maak er wel wat moois van. Ciny, Frieda en Joke, nogmaals bedankt voor jullie bijlage van de afgelopen weken.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

elf + 19 =