Hobby’s van anderen

Afgelopen week natuurlijk op internet zitten zoeken naar nieuwe zakjes. Zoals gewoon weer van alles gezien maar gelijkertijd me zitten ergeren aan het feit dat er mooie zakjes te zien zijn maar men ze niet naar Nederland wil verzenden of dat ik gelijk importeur moet worden en van elk doosje met 25 zakjes er 100 moet nemen. Het was een serie van 12 verschillende smaken. Dus tel maar op, 100 x 12 is 1200 doosjes thee en dat is ook nog eens 30 000 zakjes. Nee dat doen we maar niet. Dus gewoon lekker verder zoeken en dan kom je op een site van iemand die een theezakjes etui maakt. Gewoon een leuke hobby. En dat wil ik jullie niet onthouden, dus hierbij de tekst en de foto’s.


Ik kom regelmatig op blogs een theezakjes etuitje tegen, het leek mij leuk om het ook eens te proberen, heb eerst een theepotje geborduurd, daarna aan de slag..deze is het geworden, niet perfect maar voor een eerste keer ben ik er wel tevreden over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee − 2 =