Thee Beurzen Tips

Cijfertjes van een weblog

Altijd leuk om even te bekijken, de cijfertjes van deze weblog. Het merendeel van de bezoekers kwam binnen via de homepage. Dit is natuurlijk ook het meest voor de hand liggend, maar 170 personen kwamen binnen omdat ze via een zoekmachine zochten op kerstballen maken en zodoende op dit item binnen kwamen op deze site. Theezakjes verzamelen is blijkbaar een hobby die wel veel uitoefenen op de zondag, dan heb ik verre weg de meeste bezoekers. Van 18.00 tot 19.00 en van 22.00 tot 23.00 uur zijn we vaak even hier op de site. Gemiddeld komen er 27 bezoekers per dag, wat voor een hobbymatige site heel erg veel is. Uitschieter van het afgelopen jaar was 12 december, inderdaad een zondag. 54 personen hebben via de optie contact, contact met me gezocht. Merendeel van de bezoekers kwam uit Nederland, gevolgd door Belgie, maar op de 3de plaats staat verrassend Amerika met 28 bezoekers. Ondanks dat ik de site in het Nederlands heb, maakt dit blijkbaar geen verschil. Merk ik ook aan de reacties want die komen het merendeel uit landen waar men geen Nederlands spreekt. Al met al een teken dat er vaak even wordt gekeken op mijn weblog. Ik zal dus weer regelmatig iets vertellen op deze site. Ook reacties op de items zijn altijd meer dan welkom, juist dat maakt de site leuk en is het een plek waar men regelmatig terugkomt om de laatste ontwikkelingen te lezen.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × twee =