Oekraïne

Soms gaan er mensen in mijn omgeving naar niet alledaagse vakantieoorden. Enige tijd terug ging er iemand op rondreis door het zuiden van de voormalig Sovjet Unie. Welke landen dat wisten ze zelf denk ik niet eens, want van een aantal had ik nog nooit gehoord. Maar ze zouden in elk geval kijken naar theezakjes. En ja hoor, er kwam ook iets, wat gewone Twinings zakjes die daar als export binnen zijn gekomen maar ook iets leuks. Onderstaand zakje namen ze ook mee, jammergenoeg was hij enigzins beschadigd, maar het was de lokale thee in de Oekraine.

Reacties

Maria,
Dat zakje komt misschien wel uit Ukraine maar de taal die op dat zakje staat is Georgisch, de officiele taal van Georgie. (Beide landen liggen aan de Zwarte Zee).
Jan de Graaf

Jan de Graaf 12-12-2010 @ 22:04

Hallo Jan, zover spreek ik niet over de grens Jan, ik heb hem gekregen en zover zij had kunnen achterhalen kwam de thee uit de Oekraine. Maar ja, hier kopen we toch ook de Lipton en Twinings, het zal altijd moeilijk zijn om dit soort zakjes bij het juiste land te plaatsen. Maar bedankt voor je reactie.

Maria 12-12-2010 @ 22:18

Hoi, Maria,
Wat Lipton etc betreft, heb je natuurlijk gelijk. Dit zakje uit Georgie is ook voor de export bedoeld. En de smaak is Bergamot. (Het staat er echt allemaal op)
groeten,
Jan

Jan de Graaf 20-12-2010 @ 22:56

Klopt dat het om Bergamot gaat staat er op, maar de andere teksten kan ik echt niet lezen hoor. Maar neem aan dezelfde als de achterkant, Export, Black Tea with Bergamot. Maar heb hem in mijn lijst al aangepast, ik heb er Georgie van gemaakt. Ik vertrouw op jou kennis.

Maria 20-12-2010 @ 23:00

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × vier =