Exchange meeting in Denmark

Mitzie Roikyaer uit Denemarken gaat een internationale theezakjes ruilbeurs in Denemarken organiseren. Deze beurs zal plaats vinden op zaterdag 28 mei 2011 in Vigsø in het noorden van Jutland. Zij heeft voor dat weekend een groot vakantie huis gehuurd waar de beurs zal plaats vinden. Tevens zijn daar slaapplaatsen voor zo’n 20 personen op kamers van 4 personen. De vraag van haar is of er bezwaar is om met z’n 4en op 1 kamer te slapen. Wanneer er belangstelling is dan kan er een formulier aangevraagd worden bij Marjoke of mij, hierop kun je aangeven of je in dat huis wilt slapen , een eigen bungalow wilt huren enz enz.Willen jullie dit zo snel mogelijk laten weten, dan kunnen de plannen verder uitgewerkt gaan worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 − 7 =