Tijd voor de zakjes, maar geen beurs

Eindelijk is er hier weer tijd voor de zakjes. Na een hele periode van drukte op het werk en kwakkelen met mijn gezondheid, is het even niet werken na een operatie maar wel de theezakjes weer op orde brengen. De komende dagen zal ik proberen om veel nieuwe zakjes online te zetten om te ruilen en een ieder terug te mailen die de laatste maanden hebben gevraagd om te ruilen. Dus wees niet ongerust, ik ben er weer en doe mijn best om zo snel mogelijk de lijst met ruilers af te handelen.

Jammer dat ik gisteren niet naar Assen kon komen, maar om een aantal uren voorover gebogen in dozen zitten zoeken, dat ging me nog even te ver. Maar ik probeer er in De Bilt weer bij te zijn en volgend jaar ook zeer zeker in Assen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × drie =