Vervolg op Steenbergen

Zoals jullie van mij gewend zijn heb ik momenteel veel te weinig tijd om me bezig te houden met de theezakjes. Het werk slokt me behoorlijk op en prive zijn er wat extra bezigheden die ook de nodige tijd en aandacht verdienen. Men noemt dat prioriteiten stellen en dat doe ik ook, dus voor mij houdt het in, theezakjes even wat naar de achtergrond. Maar vandaag was er weer eens een donkere dag, dus geen Oldambtmeer maar lekker boven in mijn kamertje de theezakjes bijwerken. Heerlijk en ik merk ook dat ik het dan wel heb gemist. Ik zou dus nog steeds mededelen hoeveel de buit was van Steenbergen. Totaal waren er dus 329 nieuwe zakjes. Niet echt een uitschieter wat betreft de allermooiste. Maar onderstaand zakje vond ik eigenlijk wel leuk, eindelijk komt Twinings eens met iets leuks, nu maar hopen dat dit zakje er niet met 20 verschillende nummers komt, maar dat er ook meerdere veranderingen zijn.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 − 15 =