De doos van Jeanette en de theezakjes polka van Joke

Heerlijk, wat een dag. Eindelijk naar lange tijd weer eens een hele dag bezig geweest met de theezakjes. Heb een mega achterstand, mijn ruildozen waren niet op orde, wist totaal niet wat ik moest zoeken, maar had er gewoon heel veel zin in. Eindelijk eens iets heel anders, dan kranten en voetbal. Dus eindelijk was het half 7 en konden we richting Steenbergen vertrekken. Je kunt merken dat er op zondag bijna geen mens vroeg vertrekt want precies na 3 uur stonden we op de stoep van de nieuwe lokatie in Steenbergen. Zoals gewoonlijk werden we weer met veel enthousiasme verwelkomt, de dames uit het noorden zijn blijkbaar altijd graag geziene gasten. 


De dozen op tafel en beginnen maar, maar waar het door kwam, geen enkel idee. Binnen een half uur ging het totaal niet meer over theezakjes maar over allerlei rand activiteiten. Jeanette wil dus liever eens bij Piet kijken en hij misschien wel in haar doos. Een lekkere jonge Belg is ook niet gek voor een aantal. Joke gaat veel liever de theezakjespolka dansen op het podium en Jannie schudt voor de tigste keer haar hoofd om zoveel lol en onzin. Maar ik weet wel waar door het kwam, eindelijk hadden we een beurs met muziek, gewoon lekker achtergrond muziekje. Dit werkt zeer stimulerend en is zeer zeker voor herhaling vatbaar. Ondertussen werd er natuurlijk flink geruild want daar kwamen we natuurlijk wel voor. Jeanettes doos is de gehele dag onderwerp van gesprek geweest, Joke is niet aan het dansen gegaan. De jonge Belg is naar een ander gedeelte van de keet vertrokken. Herman heeft een Duitse doos gekregen (niets om jaloers op de te worden Jannie) en Sjieuwke gaat wederom naar Prada. Al met al een dag met heel veel lol, leuke zakjes en gewoon een gezellige dag. Con en Gon ik wil jullie nogmaals bedanken voor deze superdag. Voor nu heb ik geen puf meer om de zakjes te tellen, morgenavond misschien, dan zal ook het mooiste zakje van de beurs zichtbaar zijn.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een + 5 =