Tijd voor theezakjes

Afgelopen zaterdag is er eindelijk weer een tijd geweest voor de theezakjes. Met een heerlijk zonnetje vertrokken naar Enkhuizen, genietend door de polder rijden en op de dijk uitkijkend naar de zeilboten die ook van deze prachtige dag gaan genieten. Mooi op tijd kom ik aan bij Joke en Hein, zit nog maar net op mijn stoel met een kop thee of de andere ruilers komen ook binnen. Neem plaats in de keuken en Monique is de eerste waarbij ik in de bakken mag snuffelen. Via Ina, Mariët, José, Joke, Christine, Klaske kom ik uit eindelijk bij Linda terecht. Wat heerlijk om weer met zoveel mensen te kunnen ruilen en de nieuwe AH zakje binnen te krijgen, maar ook weer geweldig materiaal uit Egypte of Amerika. Voor dat we het door hebben is het reeds weer 6 uur en krijgen we allemaal het idee dat we nog uren zouden kunnen kleppen over theezakjes en andere zaken. Ondertussen Hein zijn treinen bewonderd en aangezien de buurman in slaap was gevallen, geen bootjes en schaatsen meer voor mij. Al met al, zit ik weer helemaal in het theewereldje en kan ik beginnen om mijn buit van 346 zakjes weg te werken. Wellicht zit er wat tussen wat dubbel is, maar die gaan weer in de ruilbak voor Steenbergen. Joke en Hein, bedankt voor deze ontzettend leuke dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 + tien =