Update Valentijn

Sinds ongeveer 14 dagen staat hier een item omtrent Valentijn en mijn verzoek om scans van leuke zakjes die betrekking hebben op “de liefde”. Zoals gewoonlijk kwamen er weer leuke mailtjes met bijlages binnen. Ik heb ze ook allemaal op de site geplaatst. Maar aan de andere kant heb ik toch ook een opmerking. Ik mis de mannen. Alle scans die ik kreeg waren van dames. Geweldig maar ik had van de mannen toch ook wel wat verwacht. In ons theewereldje zijn toch echt wel mannen actief maar het valt me dus een beetje tegen dat ze niet reageren en laten zien dat zij ook wel een beetje aan Valentijn denken. Dus waar blijven de Hansen, Hermannen, Jannen, Marcels, Bert en al die andere theegekke mannen??

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 + acht =