Hait

De laatste dagen wordt het nieuws gedomineerd door het verschrikkelijke drama wat zich heeft afgespeeld in Haiti. In mijn omgeving is iemand die daar is geboren maar als baby is geadopteerd door een Nederlands gezin. Dit is allemaal al vele jaren geleden gebeurd en ondertussen gaat de zoon regelmatig naar Haiti. Hij voetbalt in het Nationale elftal van Haiti. Heb hem wel eens gevraagd om rond te kijken naar theezakjes, maar ach als je begin 20 bent dan denk je niet aan theezakjes. Snap ik ook heel goed. Al met al heb ik dus geen theezakjes uit Haiti. Maar ze zullen er misschien wel zijn. Is er iemand van jullie die iets heeft en eens een scan wil mailen, die ik dan weer bij dit verhaal kan plaatsen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negen − vier =