Onbekende zakjes

Soms heb ik net als iedere andere verzamelaar zakjes waarvan ik geen naam weet, op het zakje staat dan alleen de soortnaam. Op dit moment zit ik een doos met zakjes door te worstelen om deze in de mappen te doen. Maar van onderstaande zakjes weet ik niets. Wie kan me verder helpen. Het komend weekend zal ik hier meerdere zakjes gaan plaatsen.

Reacties

Onderste zakje is Kroger.

José 17-01-2010 @ 17:26

Jose je word weer heel hartelijk bedankt.
Alles goed in Sodum?

Maria 17-01-2010 @ 17:31

Geen theezakje, maar wel heel leuk zijn de teahearts. Ze komen in een doos die jezelf kunt ontwerpen. Hoe leuk is dat?! Je hebt er wel een theezeefje bij nodig. http://www.lovestohave.com/lifestyle/220

Klientje 04-08-2010 @ 17:46

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twaalf + 15 =