Glazen Huis

Groningen staat helemaal in het teken van het Glazen Huis. De Grote Markt is gedeeltelijk volgebouwd met het huis en allerlei andere containers. Alleen je kunt er amper komen, ben nog net niet ingesneeuwd maar sinds donderdag is het een hopeloze bedoening in het noorden van het land. Met veel rijkunsten kom ik wel elke dag op mijn werk maar daar blijft het dan ook bij. Operatie aan mijn kaak is donderdag gecanceld, vanmiddag geen voetbal in Groningen, geen Glazen Huis en vanavond geen verjaardagsfeestje. Het is thuis zijn met veel theezakjes om me heen en lekkere muziek van 3FM. Maar komende week zal ik zeker nog op de Grote Markt komen, misschien wel een te gekke plaat aanvragen voor het goede doel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × 4 =