Rondje over de grens

Afgelopen vrijdag even een rondje over de grens gemaakt. Eigenlijk totaal niet om theezakjes te scoren. Doel was nu even drankvoorraad aanvullen. Denk nu niet gelijk dat ik een zuipschuit ben, maar een wijntje of jägermeistertje op zijn tijd is altijd welkom. En juist als je niet gericht opzoek bent naar theezakjes, dan kom je overal leuke zakjes tegen. Totaal 39 verschillende doosjes kunnen kopen. Wat een succes dus weer. Misschien zit er nog iets voor jullie bij. Ook aan de rechterzijkant staan onder Exchange nog een aantal nieuwe. Mocht er belangstelling zijn dan hoor ik het wel. Vanaf maandag heb ik het heel erg druk op mijn werk dus wordt niet boos als ik niet gelijk reageer. Ik heb voldoende dubbelen dus geen angst.


Reacties


he maria
ik heb 2 mebmer zakjes gezien op je site je ik graag zou willen ruilen(uiteraard ook nog veel meer anderen) wilde je mailen maar ben je emailadres kwijt, tja weet het dom!
Deze week hoop ik tijd te hebben om mijn site weer eens te updaten, nou hoor het wel
groetjes mariët
mariët 06-12-2009 @ 18:20
De 2 zakjes liggen apart voor je.
Maria 06-12-2009 @ 18:54
Beste Maria

Hen je voor mijn ook deze 39 stuks voor me kijk even op mijn site of je iets kan vinden.
willie toelen 09-12-2009 @ 20:29

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negen + zestien =