Taiwan

Bé is terug uit Taiwan met 7 doosjes thee. Heb ze nog niet in mijn bezit want ik kom niet elke dag in Almere en hij niet elke dag in het Noorden. Maar als ik de verhalen mag geloven dan komt er heel wat bijzonders. Ben al een klein beetje op de hoogte en het is van het merk Ten Ren. Zal gewoon nog even geduld moeten hebben tot het weekend. En dan zal ik zien waarmee zijn koffer was gevuld.

Reacties

aardige vent, die Bé, lijkt me zo.

Jan 10-12-2009 @ 15:33

Hahaha, lijkt mij meer een vreemde snuiter. Welke echte kerel gaat nu zo bij een koffer staan en ook dan nog op de foto. Gezien de enthousiasme waar mee de beheerster van deze website over van alles en nog wat verteld is dit vast geen persoon waar ze warme gevoelens voor heeft. Lijkt me een vreemde snuiter.

Enna 10-12-2009 @ 22:00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 − 3 =