Colnect

Afgelopen week kreeg ik een mail van ene Corine met het verzoek om lid te worden van Colnect. Dit moet een gratis site zijn waar ik in contact kan komen met andere verzamelaars. Wie is daar al lid van geworden, want ik krijg er namelijk niet echt een duidelijk beeld van. Is dit een site die bij meerderen van jullie bekend is of is dit een vorm van spam? Wie kan me helpen.

Reacties

Hoi Maria, ik heb ook een mail van haar gehad. En eerst gelaten voor wat het was. Maar gisteren had ik via google: teabag collectors ingetypt en na hier en daar wat bekeken te hebben kwam ik ook op deze site. Weet nog niet precies hoe het werkt en heb me er nog niet verder in verdiept. Ik denk dat zij via onze ‘sites’ aan ons adres is gekomen? Wat ik wel begreep is dat zij het theezakjes gebeuren a.h.w. beheert. Er staan nl ook nog verzamelaars op van andere gebieden, o.a. telefoonkaarten. Ik denk dat het dus geen spam is.
Geertje.

Geertje 11-09-2009 @ 22:00

Bedankt, ik laat trouwens zo snel mogelijk iets van me horen aan je.

Maria 11-09-2009 @ 22:08

hoi
hebben jullie je wel aangemeld,kreeg namelijk het mailtje ook?

mariët 12-09-2009 @ 11:03

Van Anneke de Groot haar man had ik er ook van gehoord,het is dus geen spam en het had met verzamelen te maken en is gratis.

Sietske Gijzen 12-09-2009 @ 15:35

Ik heb me niet aangemeld, denk niet dat dit zoveel meerwaarde heeft omdat ik het merendeel van de verzamelaars wel op andere manieren kan bereiken. En nadeel is vaak dat zoiets tijdelijk is, ergens op een Belgische verzamelaarssite staan namelijk altijd mijn oude naam en mail gegevens dat ik theezakjes verzamel. Alleen wordt deze site al jaren niet meer bij gewerkt en kan niets veranderen. Op mail van mij komt ook geen enkele reactie meer. Maar we kunnen dus aannemen dat dit een goeie site is. En wie weet meld ik me ooit ook nog wel eens aan. Sta trouwens wel met mijn naam in gegevens op een Amerikaans/Aziatisch gebeuren, krijg ook wel eens reacties, maar als ze horen wat ik zoek haken ze af. Ze willen voornamelijk alleen dingen van mij. Maar ja, ruilen is ruilen, ik wil dan ook toch wel wat terug.

Maria 12-09-2009 @ 16:08

Een soortgelijke site als colnect.com is ook te vinden op catawiki.nl
Op beiden is een rubriek theezakjes aanwezig, maar heel erg veel activiteiten zitten daar nog niet in.

Bert 18-09-2009 @ 15:44

Catawiki ken ik wel, die wordt ook gepromoot in de Antiek en de Verzamelwijzer. Inderdaad weinig activiteit. Maar moet ook eerlijk zijn, dat ik het niet zo veel vindt. Ik wil zelf ooit nog wel eens een eigen database bouwen in Acess maar ja het ontbreekt me gewoon aan tijd om dat te doen. Ben momenteel wel bezig met een nieuwe site, weet precies wat ik wil, maar nu moet het nog zo worden en werken als ik dat in gedachten heb. Grote lijnen staan reeds vast en ben nu bezig met het maken van een flashbanner. Wil het graag komend winter in werking hebben, dus heb nog even de tijd.

Maria 19-09-2009 @ 16:47

hallo
ik heb ook via carine die mail gekregen en ben er nu lid van( gratis) er zijn nog niet veel leden in de rubriek theezakjes.
haar verzameling staat er al voor een deel op en dan moet men aanduiden of je dat zakje hebt, wenst of dubbel hebt. zo kan je nagaan bij de andere leden welke zakjes ze dubbel hebben en wensen.
groetjes inez

inez 28-09-2009 @ 11:55

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × 3 =