Hij is weer langsgekomen

Een paar week terug kwam er weer een mail bij me binnen dat ik in Veendam moest komen, want er waren weer nieuwe theezakjes voor me gekomen. Mijn piloot was weer de hele wereld over gevlogen en had van alles meegebracht. Dan wil ik natuurlijk het liefst gelijk in de auto springen en ze ophalen maar ja, dat lukt me niet altijd. Maar vorige week moest ik voor mijn werk een haringparty bezoeken in Veendam (niet mijn ding aangezien ik geen vis lust). Maar die dag toch eerder vanuit Groningen vertrokken om zo ook de tijd te hebben om langs te gaan en de zakjes te halen. Heerlijk er lag weer een hele zak vol en de mooiste waren toch dit keer wel de zakjes uit Bengalen, die net weer anders waren als de vorige uit Bengalen. Jos en familie, hartelijk dank. Ben er weer ontzettend blij mee en het is een welkome aanvulling in mijn verzameling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijftien + 20 =