Lipton Pyramides

Ik heb al vaker geschreven dat ik mijn Lipton zakjes uit de verzameling het meest waardevol vindt. De Yellow Label laat ik aan vreemden ook het eerst zien, ik zie dan hun blik, ach al die zakjes zijn gelijk, totdat ik de achterkant laat zien. Dan snappen ze gelijk dat er heel veel zakjes zijn en alles wat ze zien mee mogen nemen, want de kans is altijd heel groot dat het toch net weer andere zakjes zijn als die ik bezit. Nu heeft Lipton natuurlijk de nieuwe piramide zakjes op de markt gebracht, een heerlijke thee om te drinken maar voor ons als verzamelaars is deze niet zo intressant. Maar ik adviseer jullie om toch tijdens de vakanties op terrassen en andere lokaties waar men een kop thee gaat drinken, rond te kijken naar verpakte piramide zakjes. Want ze zijn er wel hoor, 6 verschillende.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × twee =