Update Pickwick lijst

Afgelopen avond werd ik gebeld door Herman T met de mededeling dat er afgelopen tijd verkeerde aanvullingen zijn geplaatst. Het betreft dan zakjes die ik zelf niet bezit en waar ik niet van verifiëren of het inderdaad klopt. Daarom zet ik ze in eerste instantie ook altijd onderaan met de mededeling dat het een aanvulling betreft. Ik heb de lijst dus nog laat aangepast en de nieuwe aanvullingen die ik van Sjieuwke B kreeg ook reeds verwerkt. Van het zakje Golden China met nummer 10.000.663 met zwarte tekst weet ik niet of deze bestaat. Wie kan me daar antwoordt op geven en eventueel een scan sturen? Ik hoop wel dat jullie de aanvullingen blijven doorgeven zodat we de lijst optimaal kunnen maken. Herman en Sjieuwke hardstikke bedankt voor weer deze opmerkingen en aanvullingen. 


Update 4 juni 2009. Van Marjoke kreeg ik een scan van onderstaand zakje met nummer 10.000.663Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × 4 =