Ruilen, ruilen en nog eens ruilen

Afgelopen weken weer ontzettend veel zakjes kunnen ruilen en nog steeds ben ik bezig om met een aantal mensen een leuke ruil te maken. Met de ene gaat het om een klein aantal die je kunt ruilen, maar soms zit er ook ineens iemand tussen waarmee je tientallen zakjes kunt ruilen. Mylona, Nelly, Nathalie, Joke L, Alice, Marjan en Evelina bedankt voor het ruilen en tot een volgende keer. Ciny, José, Marietje, Joke H en Vanessa ik ben druk bezig om ook met jullie de ruil af te kunnen handelen. Sjieuwke voor jou zoek ik wat bijzonders.

Reacties

Moi
Mooie dubbelen vooral die van 1 t/m 10 ik zie hier helemaal niks op.

José 01-06-2009 @ 11:09

Ben ik even weer alle lipton 2009,teekanne en orient select 1,2
Staat ook niks.

José 01-06-2009 @ 11:11

Ze staan op een externe server geplaatst en daar was ik aan het veranderen, maar als het goed is zijn ze nu weer in beeld. Kijk ook eens bij mijn Op=Op theezakjes, wellicht kom je daar nog iets ontbrekends tegen.

Maria 01-06-2009 @ 11:27

hallo,
ik heb ook theezakjes die ik wil ruilen.
zou u mij willen mailen zodat we even kunnen kijken welke we kunnen ruilen?
mvgr lidna

linda 30-01-2010 @ 19:12

sorry mijn email adres zal ik ook even geven;
liindadep@hotmail.com
mvgr linda*

linda 30-01-2010 @ 19:13

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × vier =