Thee accessoires

Wat ooit door mijn oudste zoon en mij is begonnen als een theezakjes verzameling, wordt door anderen soms gezien als een theeverzameling. Met de gekste dingen komt men soms aanzetten, theezeefjes, theekaarten, thee eieren, suikerzakjes, theebussen, pakjes losse thee en laatst kreeg ik dus dit thee presentatie zakje. De thee gerelateerde dingen krijgen een plekje in mijn theekamer, suikerzakjes worden geruild of weggegeven op een algemene beurs aan een suikerzakjes verzamelaar. Ondertussen zit ik dus in een kamer met theepotten op de vensterbank, tipjes in een grote mand er voor, kaarten op een groot prikbord, bijna zit ik dus in een theemuseum. Opa en Oma van der Veen uit Grootegast nogmaals bedankt voor het leuke presentatie zakje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × 3 =