Wanted sinds 2006

In 2006 ben ik begonnen met deze website als aanvulling op mijn theezakjes verzameling. Eerst heel eenvoudig met wat teksten en informatie over beurzen. Gaande weg met heel veel foto’s, allerlei informatie omtrent theezakjes en alles wat daar mee te maken heeft en vanaf 2008 steeds meer toevoegingen, van muziek tot recepten en allerlei andere leuke wetenswaardigheden. En natuurlijk zo nu en dan de mogelijkheid van het chatten met mede verzamelaars. Allemaal heel erg leuk en naast mijn verzameling theezakjes, is het bijhouden van deze website een hobby geworden. Nu heb ik in september 2006 een oproepje gedaan voor 1 theezakje, die vond ik zo ontzettend leuk en vooral omdat mijn inmiddels overleden moeder iets had met uilen. Maar het zakje met het uiltje is nog steeds niet in mijn bezit. Wie o wie heeft de misschien dubbel en zou deze willen ruilen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijftien − 4 =