Witte thee helpt bij afvallen

Uit onderzoek is gebleken dat het effect van witte thee helpt bij de vertering, opname en opslag van vet in het lichaam. Witte thee vermindert de aanmaak en groei van vetcellen en verhoogt de afbraak van vet uit deze cellen

Het is al langer bekend dat plantenextracten effect hebben op vetcellen.

Voor het onderzoek werden menselijke vetcellen bewerkt met een witte thee-extract en werd er gekeken naar het effect hiervan op de aanmaak en afbraak van vetcellen.Het bleek dat de groei van vetcellen werd verminderd zonder dat de cel werd aangetast. De witte thee zorgde er ook voor dat er meer vetafbraak plaatsvond in de vetcellen.

Overgewicht

Witte thee extracten helpen dus bij het terugdringen vanovergewicht. Er is nog niet bekend of het drinken van witte thee ook dit effect geeft. Hiervoor is verder onderzoek nodig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

13 − zeven =