De eerste ruildozen zijn klaar

As zaterdag 22 mei, kom ik richting Steenbergen. Eindelijk maar toch heb ik dan weer eens tijd om een ruilbeurs te bezoeken. Maar ja, na de laatste ruilbeurs in Assen en heel veel ruilen via internet en nog eens thuis de bakken op tafel, zijn de bakken dus behoorlijk geplunderd en zit er misschien niet echt wat bijzonders meer in. Maar geen nood, ik heb er dus al een aantal helemaal voorzien van nieuwe en leuke zakjes. Ook grabbelbakken maken met hele mooie en misschien heel gewone zakjes, maar die een ander wellicht nog net mist in de verzameling. Dus kom met van alles en nog wat. In elk geval neem ik onderstaand zakje mee. En voor wie niet naar Steenbergen gaat, mail me maar eens ook voor jullie heb ik nog meer dan voldoende te ruil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijftien + 13 =