Zonder vrienden minder nieuwe theezakjes

Een aantal vrienden en collega’s zijn even weer een aantal dagen richting het buitenland geweest. Ja en ze weten natuurlijk allemaal hoe ze mij het meest blij kunnen maken. Jan en Bé zijn naar Milaan geweest, natuurlijk moesten ze daar weer een voetbalwedstrijd zien want zonder de geur van een stadion is voor hun een tripje niet geslaagd, maar toch hadden ze de tijd om even in de hotelvoorraad thee te duiken en oa deze zakjes voor me mee te nemen.Marloes ging op vooronderzoek naar Frankrijk namens de krant waarvoor we beide werken. Over enkele weken gaan er namelijk meer dan 400 lezers van de krant een fietstocht doen richting de top van de Alpe d’Huez. Maar 1 van de hotels waar de deelnemers gaan slapen missen misschien toch een aantal theezakjes, waaronder deze.


Elzoderk en Marina tenslotte gingen met de kids naar Rome en Charlotte wist me reeds van te voren te sms-en of ze nog wat mee moest nemen uit Rome. Haha, vreemde vraag natuurlijk want theezakjes mag je altijd meenemen. En dus kwamen er een aantal doosjes richting Zuidbroek zodat er ook weer ruilmateriaal is.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 − 11 =