Vreemde zakjes

Gadgets, reclamemateriaal, merchandising. Al die soort dingen komen ik in mijn werk dagelijks tegen. Mijn pennenbakje bevat alleen pennen met bedrijfsnamen, de kalender is van Scholma Druk, thuis hangen de belangrijke briefjes aan een magneet van een dakkapellen dealer en kruipruimte isolatie prijst zich aan via mijn agenda. Reclame, je komt het op alle hoeken van de straat tegen. Alleen theezakjes met reclame is natuurlijk een ander verhaal. Heel incidenteel kom je er iets tegen, Radio 4 die luisteraars zoekt, Rover die zijn auto’s aanprijst of de Wii die via de theedrinker zijn produkt probeert te verkopen, maar veel is er niet. En toch kom je soms bedrijven tegen in relatiegeschenken die de mooiste zakjes aanbieden. Worden deze weinig verkocht aan bedrijven? Of ken ik ze niet. Misschien zijn er onder de bezoekers van deze site mensen, die leuke zakjes bezitten, scan ze eens en mail ze mijn kant op. Ik zal ze dan hier neer zetten, zodat we misschien een leuk overzicht krijgen met reclame theezakjes.


Elly is dus de eerste die met een heel leuk zakje voor op de site komt, wie volgt en laat iets leuks of bijzonders zien?

Bovenstaande zakjes zijn als scan aangeleverd door Jose vd Werff, groen zakje met getekend poppetje is van Swatch. Wie is de volgende?Elly hardstikke bedankt dat je nogmaals in je reclame zakjes bent gedoken om ze ons ook te laten zien, kan alleen maar zeggen dat ik jaloers ben op een aantal van de zakjes die jij bezit.Bovenstaande 2 zakjes komen uit de verzameling van Ciny Kragt. Wie volgt?

De bovenste 2 zakjes zijn van British Airways, deze 6 zakjes zijn weer aangeleverd door Ciny. Is er nog iemand die een aanvulling kan geven met nog meer reclame zakjes?

Ik heb er dit keer maar 5 zakjes van mezelf bij gezet. Heb er nog wel meer in mijn verzameling zitten en verwacht eigenlijk ook nog wel een aantal scans van andere verzamelaars.

Reacties

wow, erg mooie zakjes allemaal. Heb je ook een plaatje van het zakjes van de wii? Ben benieuwd wat daar op staat.
Groetjes, Mylona

myloon 07-04-2009 @ 20:06

Hoi Mylona
Ik zal je komend weekend even een scan maken van het Wii zakje, zal het er ook nog onderplaatsen. En jij? Heb jij ook nog wat op het gebied van reclame? Ik mis nog allerlei reclame zakjes die ik wel heb en ik weet heel veel anderen ook.
Bv Randstad, Rover, Amnesty International, van der Valk of de Best Western Hotel? Hoop dat er nog meer scans komen van leuke zakjes die een ander misschien heeft.

Maria 10-04-2009 @ 17:41

Hoi
Volgens mij kun je daar een apart blokje voor maken waar allerlei reclame zakjes staan.

José 11-04-2009 @ 18:43

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 − 15 =