2 gedachten over “Theezakjes tijd

  1. Ik denk dat er hier iets verkeerds aan het lopen is. Mijn eerste reactie is blijkbaar de mist ingegaan. Wat ik wilde vertellen is dat ik ook begonnen ben met het verzamelen van theezakjes, waardoor mij interesse voor alles wat maar ook met thee te maken heeft werd aangewakkerd. Zodoende is mijn verzameling aangegroeid met thee-eitjes, theezeefjes, theepotten, allerlei theereclames… kortom alles wat maar ook met thee te maken heeft komt in mijn verzameling. Hiervoor heb ik een hele kamer tot mijn beschikking, waar ik alles mooi etaleer in vitrinekasten. Ook heb ik al een tentoonstelling gehouden in het CC van mijn dorp en deze kon op heel wat belangstelling rekenen. Zo zie je maar tot wat een verzameling van theezakjes kan uitgroeien… Alleszins veel succes met je verzameling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *