Theezakjes tijd

Eindelijk weer eens theetijd. Alleen komt alle ellende meestal in 1 keer op je pad. Afgelopen week heeft mijn zoon dus een heerlijk virus binnengehaald op de pc. Gelukkig hebben we alles nog wel kunnen saven alleen daarna moest de hele pc leeggehaald worden. Ondertussen staat Windows weer op de pc, alleen moet er nog even een office pakket overheen zodat ik weer in mijn theelijsten kan werken. Dus al met al, heb ik eens de tijd, kan ik nog niet toevoegen. Daarom maar lekker wezen zoeken op internet naar nieuwe zakjes en andere leuke theedingetjes. Want ondertussen loopt mijn theetipjes verzameling ook op en nieuw zijn een aantal theeeieren. Het begint met iemand die me er 1 geeft, maar ondertussen heb ik denk ik wel een 25 leuke eieren. Spaar ze niet actief, maar mocht ik er mooi exemplaar tegenkomen dan laat ik hem niet liggen. En ondertussen ben ik aan het bedenken, hoe gaan we die weer uitstallen? Zo begint dus weer een nieuwe aanvulling op een theezakjes verzameling. Dus wie er toevallig nog 1 heeft liggen en er niet mee doet. Ook een thee ei of Bombilla is welkom in mijn theeverzameling.

2 thoughts on “Theezakjes tijd

  1. Ik denk dat er hier iets verkeerds aan het lopen is. Mijn eerste reactie is blijkbaar de mist ingegaan. Wat ik wilde vertellen is dat ik ook begonnen ben met het verzamelen van theezakjes, waardoor mij interesse voor alles wat maar ook met thee te maken heeft werd aangewakkerd. Zodoende is mijn verzameling aangegroeid met thee-eitjes, theezeefjes, theepotten, allerlei theereclames… kortom alles wat maar ook met thee te maken heeft komt in mijn verzameling. Hiervoor heb ik een hele kamer tot mijn beschikking, waar ik alles mooi etaleer in vitrinekasten. Ook heb ik al een tentoonstelling gehouden in het CC van mijn dorp en deze kon op heel wat belangstelling rekenen. Zo zie je maar tot wat een verzameling van theezakjes kan uitgroeien… Alleszins veel succes met je verzameling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 + twee =