Marloes en Femke, thanks

Ex collega Marloes is terug van haar reis naar Zuid Amerika. Samen met haar Femke is ze maandenlang door allerlei landen getrokken met enkel een rugzak. Via Mexico, Guatamala en allerlei andere landen is ze naar Costa Rica getrokken. Reeds in een van de eerste berichten las ik dat er wat theezakjes waren. Jaja, die zouden dan ook nog ergens in die rugzak moeten zitten. Nou dan zou er wel weinig van over zijn als ze weer in Nederland zouden zijn. Afgelopen week kwam ze dus langs op het werk. En wat had ze bij zich? Juist heel veel theezakjes. 72 in het totaal waarvan er 13 dubbel zijn. En het merendeel is allemaal nieuw en heb ik nog nooit gezien. En allemaal keurig in een plastic bakje, die speciaal was aangeschaft. Wat een heerlijke verrassing. Marloes en Femke, nogmaals mijn dank. En we houden contact, ook al gaan jullie nu wel heel ver uit de richting wonen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × een =