Zomaar een donderdagavond 2

Een gewone donderdagavond in Zuidbroek. Als een razende vanuit mijn werk naar huis, snel eten, koffie zetten, tafel afnemen, alle lampen in de kamer aan en even uitpuffen. Ding dong, nog geen 7 uur en José en Grietje staan al voor de deur. Lekker dat begint goed en zal vast een lange avond worden. Ding dong, Marriet en in haar kielzog Gerda. Wat zijn ze allemaal heerlijk vroeg. Ondertussen komt ook Daatje binnen vallen met onnoemelijk veel bakken. Nog 1 keer gaat de bel en komt Ivonne binnen. Het ruilen kan beginnen. Binnen een aantal minuten is iedereen druk bezig, ik zet nog even koffie en thee op de kast, zelfbediening. Ik heb geen tijd meer, ik moet ook met mijn hoofd in alle bakken. Na heel veel mappen, bakken en vele theenieuwtjes is het reeds weer richting 12 uur gegaan en staat mijn teller op 231 nieuwe zakjes. Ongetwijfeld zit er wat tussen wat ik reeds bezit. Maar het merendeel is nieuw en een fantastische aanvulling op mijn collectie. Dames heel erg bedankt voor een heerlijke avond. Doen we zeer zeker nog vaak over.

Reacties

hoi,
Het was inderdaad een erg gezellige avond. Hopelijk gebeurt dit nog eens een keertje.
gr mariët

mariët 21-02-2009 @ 20:50

Dit doen we zeer zeker nog wel een keertje. Zodra er een beurs is ergens in de buurt dan hoor je dit ook wel van ons, dan nemen we je mee voor het nog grotere werk. 7 maart is er een beurs in Amersfoort maar daar ga ik zoals het nu lijkt niet heen, ik moet de avond er voor werken en weet dat het laat gaat worden. Het moet wel allemaal leuk blijven. Je hoort van me.

Maria 21-02-2009 @ 21:57

Ik hoor het vanzelf dan wel.

mariët 22-02-2009 @ 08:00

Hoi
Wij gaan 7 maart wel heen.
En het was zeker gezellig en voor herhaling vatbaar.

José 24-02-2009 @ 10:55

Hoi
Ik wil heel graag mee, maar ik weet niet beter dat ik 7 maart ook s’avonds moet stappen, ja ja, dat doen we ook nog op zijn tijd en dan trek ik dit gewoon niet. Maar ik hou je eventueel op de hoogte als er iets afvalt.

Maria 24-02-2009 @ 14:06

Ik verwacht je anders de 7e wel in Amersfoort hoor.
Ik moest de laatste chat helaas al missen dus wil wel ff kunnen bijkleppen:-))
De beurs eindigd bij ons ook al om 3 uur dus tijd genoeg om weer naar het hoge noorden terug te rijden en ff uit te rusten voordat je gaat stappen :-))
Nu ik hoor of zie het wel.

Marjoke 26-02-2009 @ 16:23

Hahaha, bijkleppen doen we toch naderhand bij de Mac en dan alles over de grond mieteren?
We zien nog wel of het me zal lukken, ik heb er namelijk best wel zin in. Maar ondertussen hoorde ik ook iets van eerst naar voetbal en dan stappen. En dus de zondag uitgeteld zijn. Hou je op de hoogte. En kleppen kunnen we zo wie zo wel hoor. Ben in het weekend altijd bereikbaar en chat kan ik zo aanzetten als je wilt.

Maria 27-02-2009 @ 09:57

Ja wrijf het me nog maar keertje in hoor.
Dat ik alles over jullie heen kieperde. :-))))
Maar ondanks dat was het erg gezellig bij de Mac.
En ik beloof je dat ik deze keer niet naar de Mac zal gaan. Moet namelijk naar een verjaardag in Scheveningen direct na de beurs. Dus je bent veilig daar.

Marjoke 27-02-2009 @ 10:43

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 − 15 =