O’Lacy zakjes

Afgelopen week kwam ik ineens een vreemd O’Lacy zakje tegen. In eerste instantie dacht ik, deze heb ik al, maar toch waren er twijfels. Thuis gekomen, gelijk even kijken, ja hoor hij is anders. Ik heb alle zakjes met smaaknaam als Mango, Bosvruchten, Sinaasappel noem maar op. Dit zakje heeft in het kopje staan, vruchtenthee. Bij studie van alle zakjes bleek dat ik dit ook heb staan in het citroenzakje. Zijn er meerdere smaken in 2 verschillende uitvoeringen? Ik kreeg dus een meerdere nieuwe zakjes, maar deze waren allemaal gelijk aan de zakjes die ik reeds in mijn verzameling had. Ben benieuwd.

Reacties

Hoi Maria,
Ik heb de zakjes van Aardbeien,Bosvruchten en Sinaasappel waar in het kopje “vruchtenthee” staat.
In de zakjes Groene Thee met Citroen en Zoethout staat in het kopje “kruidenthee”.
De zakjes aardbeien en sinaasappel die ik hierboven noem heb ik dubbel, dus ik hoor het wel als je die nog niet hebt. Ook heb ik de genoemde zoethout dubbel.
Groeten, Joke

Joke Logemann 07-02-2009 @ 20:50
——-

Reactie volgt per mail, want natuurlijk is er belangstelling

Maria 07-02-2009 @ 21:24
———

Even een overzichtje:
de oude zakjes
vruchtenthee: aardbeien, bosvruchten, citroen, sinaasappel
kruidenthee: groene thee met citroen, rooibos met kaneel, zoethout met oolongthee
de nieuwe zakjes (maar toch al weer behoorlijk oud)
de volgende smaken staan in het kopje: Aardbei, Bosvruchten, Bosbessen, Kersen, Mango, Meloen, Sinaasappel, Tropisch fruit.
Van de nieuwe heb ik alleen nog maar de Bosvruchten dubbel
Zie anders ook op mijn site…
vriendelijke groet, Jan

Jan de Graaf 07-02-2009 @ 23:37
——-

Jan, bedankt voor je info. Ik mis dus van de oude serie toch nog de citroen. De nieuwe serie (reeds weer behoorlijk oud) heb ik compleet. En van de allernieuwste heb ik dus alleen bosvruchten. Afgelopen week heeft mijn collega allerlei doosjes gekocht, maar daarvan was alleen de bosvruchten anders. Joke L heeft dus wel al andere smaken. We zullen de zakjes dus de komende tijd even heel goed in de gaten moeten houden. Zal hier op de site wel vertellen wat er langzamerhand boven water komt. Groetjes

Maria 08-02-2009 @ 08:12
————-

Hoi Maria, ik heb van de serie Vruchtenthee: citroen dubbel
Van de nieuwe serie heb ik dubbel: Sinaasappel
Zal ik deze voor je achterhouden?
groetjes, Mylona

myloon 08-02-2009 @ 15:42

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negentien − acht =