IJsspeedway in Rusland

Zuidbroek is een klein dorpje in Oost Groningen, tussen Groningen en de Duitse grens. Er zijn hier een dik 4000 inwoners. Omdat het zo klein is, kent men toch al snel een heleboel mensen, vooral als men kinderen heeft en bij de scholen komt. Vanuit die periode ken ik dus Mina Holstein en haar kids. Haar oudste zoon Sven is reeds de 20 gepasseerd en is een groot zijspancoureur. In 2005 is hij zelfs Europees kampioen geworden (klik hier). Dit volg je dan toch wel enigzins vanaf de zijkant ondanks dat we allang niet meer bij school stonden om samen op onze kinderen te wachten. In de winterperiode doet Sven dus aan ijsspeedway en ja dan hoor je ineens dat hij naar Rusland gaat. En dat is dan de voordeel van een klein dorp, ons kent ons. Even een belletje richting moeder Mina en ja hoor, ze gaan voor mij kijken om leuke zakjes. Ondertussen is hij dus weer terug en heeft 3 leuke doosjes thee meegenomen. Sven en Desiree, hardstikke bedankt dat jullie dit wilden doen. En Mina, ik bel je zodat we snel weer eens een kop koffie gaan drinken.

Reacties
ik heb nog een andere O Lacy
b.berg 20-02-2009 @ 12:32
Hoi, neem even contact met me op. Dit kun je doen door in de bovenste balk, contact een te klikken. Je link werkt namelijk niet. Groetjes Maria
Maria 20-02-2009 @ 13:44

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een + 19 =