Internationale Ruilbeurs te Praag

De data voor de 2 internationale theezakjes ruilbeurzen in Praag zijn weer bekend.
De 8ste international teabag meeting is op
zaterdag 16 mei 2009
De 9de international teabag meeting is op
zaterdag 17 okt 2009
Beide beurzen worden weer van 9.00 uur tot 14.00 uur gehouden in de Prof J. Svejcaraschool, Mrackova 3090, Entrance B, Modrany, Praag 4.
Als je naar deze beurs gaat zou de Tsjechische
organisatie dit graag willen weten, daarom het verzoek
van de Tsjechen om dit even aan mij door te mailen zodat ik hun alle gegevens kan verstrekken.
Ik hoop dat het weer fantastiche beurzen met veel buitenlandse bezoekers zullen worden. Het is beslist de moeite waard om eens een lang weekend naar Praag te gaan. Zowel voor de stad zelf als voor de beurs.

Reacties

hoi, lijkt mij leuk om ook eens te ruilen in praag, ben dan ook van plan om in mei te gaan. is de taal geen barriere ik spreek geen tsechie’s. heb je misschien nog handige tips voor me ik begrijp dat je al vaker bent geweest.
groeten Adrie

Adrie 27-02-2009 @ 21:21

Ik ben er dus nog nooit geweest, maar Marjoke wel. Ik zou daar heel graag eens heen gaan maar aangezien dit net in de drukte periode van mijn werk valt, is dat niet te realiseren.
Wanneer je contact zoekt met Marjoke, mail me dan even, dan zorg ik dat ze contact met je opneemt. Ik zet haar mail adres hier namelijk niet heen. Je kunt met mij in contact komen via de bovenste balk en dan contact. Groetjes Maria

Maria 28-02-2009 @ 21:17

Hoi Adrie,
Je kunt in Tsjechië heel goed met engels terecht.
Niet alle Tsjechische verzamelaars spreken engels maar het ruilen gaat eigenlijk vanzelf. En het aantal te ruilen zakjes kun je gewoon opschrijven. Werkt uitstekend. Bovendien zijn er altijd Tsjechen aanwezig die wel engels spreken en die helpen dan ook wel weer met de vertaling.
Dus ik zie geen problemen wat de taal aangaat. En het is echt een super ervaring die beurs in Praag.

Marjoke 29-03-2009 @ 17:50

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × 1 =