Achterstand wegwerken

Eindelijk maar toch komt er een eind aan de achterstand van theezakjes die hier dus nog allemaal in enveloppen, zakjes, mapjes, doosjes en weet ik veel waarin nog meer lagen. Soms heb je gewoon geen zin en geen tijd. En als ik geen tijd heb, dan is voor mij de lol er ook niet echt om dan zo nu en dan eens even lekker in de theezakjes te duiken. Ondertussen komt er schot in de hoeveelheid die hier nog lag. De map waarin in ik alles doe wat bewust binnenkomt door middel van ruilen of koop, die is praktisch bij gewerkt. Maar ik krijg ook van allerlei kant zakjes die spontaan mijn kant opkomen en deze blijven dus vaak even aan de kant liggen. Maar ook dit is nu te overzien. En ondertussen zie ik mijn dubbelen ook wel weer groeien. Klazien, er ligt hier al weer heel wat voor je klaar. Daarnaast heb ik ook deze week weer behoorlijk wat zakjes kunnen ruilen. Atie, Jan, Anneke en Klaus hartelijk dank voor weer een ruil en hopelijk tot een volgende keer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twaalf + negentien =