Oud materiaal

Soms kom je dus zakjes tegen die echt gigantisch oud zijn. Je ziet ze nooit op ruilbeurzen. Alleen via de verkoop zijn ze sporadisch te krijgen. Maar de vraagprijs is dan gelijk heel erg hoog. En dan te bedenken dat er duizenden van deze zakjes zijn geweest maar gewoon met afval zijn verdwenen. Dit soort zakjes wil je natuurlijk heel erg graag toevoegen aan je verzameling maar om er nu dit soort bedragen voor gaan te betalen, ja ik doe het niet zomaar. Een heel enkele keer wil ik nog wel eens iets kopen tegen bijna abnormale bedragen maar voor mij blijft het alleleukste toch het ruilen. Gewoon 1 op 1 en ook via deze weg kom je soms mooie en oude zakjes tegen. En de illusie dat je alle theezakjes kunt bemachtigen heb ik allang opgegeven. Want al heb je zelfs bijna 20 000 zakjes, je blijft steeds weer nieuwe tegenkomen.

Reacties

En heb je hem gekocht?

José 17-01-2009 @ 10:25

Nee hoor, dit gaat me te ver. Verzamelen is leuk en moet ook leuk blijven. Wat mij betreft mag jij bieden

Maria 17-01-2009 @ 15:31

Ik weet niet eens wat de prijs is,maar zal wel lekker duur zijn.
Dus ik hoef hem ook niet.
Wie weet komen we het zakje ergens nog in een doos tegen.

José 17-01-2009 @ 21:47

Ach er is nog zoveel wat ik ooit in een doos hoop tegen te komen. Gewoon blijven opletten.

Maria 17-01-2009 @ 23:19

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negentien − tien =