Theepost van 15 januari 2009

Half 6 in de namiddag, ik kom thuis van mijn werk. Lekker lang weekend voor de boeg. Een weekend met hopelijk een leuke voetbalwedstrijd, sportschool en voor de rest even alle tijd voor mezelf. Beetje in huis klooien, boek lezen en wie weet heerlijk in de theezakjes. Maar dan kom je thuis en zie je weer de post liggen. Heerlijk ook theepost. Enveloppe van de familie Slokkers met nieuwe aanwinsten, Elly P is op vakantie geweest en stuurt leuke nieuwe zakjes uit Madrid en een kaart. Een kaart van Lange Jaap. Nu zullen jullie zeggen Lange Jaap, wat heeft dat met theezakjes te maken. Nou heel veel hoor. Dus Lange Jaap, heel erg bedankt voor je mooie kaart.
Hij hangt in mijn theekamer.

Reacties

Ben erg nieuwschierig geworden hoor!
Hoe was het op de ruilbeurs? Ik hoop dat jullie allemaal leuke, nieuwe aanwisten hebben. Tot nu toe heb ik het nog nooit gedurft om naar een ruilbeurs te gaan (ik heb echt alleen maar veelvoorkomende zakjes),maar het lijkt me echt gezellig!
Graag foto’s van je nieuwe aanwisten 🙂 (als je tijd hebt dan he)

myloon 17-01-2009 @ 15:49

Hallo. Ik ben niet naar deze beurs geweest. Is eigenlijk net even te ver in de winterperiode. En ik moest gisteravond werken en dan is het helemaal een eind als je ook nog niet voldoende slaap had. Maar wat betreft, een beurs. Dit moet je gewoon eens gaan doen, je leert heel veel mensen kennen.
Je ziet allerlei zakjes bij anderen en misschien kun je dan niet alles zelf ruilen, je ziet wel wat er allemaal is. Het is gewoon een happening. Ik hoop je dus zeer zeker eens te zien, dan leer je elkaar net iets beter kennen. Ik heb hier trouwens 1 zakje voor je liggen. Heb jij nog wat leuks dat je me kunt scannen en laten zien?

Maria 17-01-2009 @ 16:05

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twaalf + 18 =