Theezakjes op z’n retour?

Het valt me de laatste maanden op dat ik iets minder Nederlandse bezoekers op mijn website krijg dan de eerste 6 maanden van 2008. Ook komen er minder reacties, vooral de laatste 2 maanden is dit opvallend gedaald. De meeste reacties komen via contact in de bovenste balk, maar de Nederlandse bezoekers wilden nog wel eens een reactie plaatsen onderaan een artikel. Ook op vragen van mijn kant kwam altijd wel een antwoord. Zijn we een beetje theezakjes moe? Of is er hier minder nieuws te lezen. Zou toch graag eens een reactie zien van jullie kant. Maar er zijn uitzonderingen hoor. Marjoke, Jose, Jan, Myloon zoals altijd hebben jullie wel wat te melden. Leuk want door middel van een interactieve site wordt het alleen maar interessanter. Nu nog de rest zover krijgen dat ze wat mee gaan praten.


Reacties

Tja daar ben ik weer.
Ik ben er wel mee eens wat Maria schrijft er kijken hoop mensen naar deze site maar reageren helaas nooit.

José 12-01-2009 @ 11:40

Hahaha, bedankt voor je steun. Reacties op vragen, opmerkingen ed, dat zijn dus de dingen die ik mis. Ook mis ik vermeldingen van nieuwe beurzen. Al ga ik zelf niet heen, ik wil wel graag die beurzen vermelden, dus de personen die iets weten, mail me of geef een reactie zodat meerdere verzamelaars het kunnen lezen.

Maria 12-01-2009 @ 12:11

he weer geen nieuwe die zich meldt. Ja sorry hoor Maria ik ben het maar. hahahahaha.
Maar je hebt gelijk het is de laatste tijd aardig stil geweest hier op deze site met de reacties, en dat is erg jammer.
Maar als je een nieuwe beurs wilt vermelden op je site dan kun je beginnen met de eerst volgende beurs in Maartensdijk op zaterdag 17 januari van 10 tot 17 uur, Kon. Wilhelminaweg 9.

Marjoke 12-01-2009 @ 13:08

Heerlijk er wordt tenminste weer gereageerd. Vind het namelijk jammer dat bv beurzen niet vermeldt staan, dat maakt de site juist actief.

maria 12-01-2009 @ 13:30

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 − 11 =