Vakantie zit er weer op

Morgen is het weer zo ver, dan ga ik weer over in het ritme van mijn baan en allerlei andere verplichtingen. Dan op mijn werk alleen maar bezig met het platform N33, communicatie voor BV Veendam en een 4-tal fairs waar ik actief mee mag zijn. Heerlijk hoor, maar 2 en halve week vakantie was ook niet verkeerd. Heb wel heerlijk al die dingen kunnen doen, die ik graag wilde doen oa. dus heel veel theezakjes door mijn handen laten gaan, heel veel in de mappen kunnen opbergen, de excel lijsten bijgewerkt en ondertussen ook veel kunnen ruilen. Met een aantal personen in Tsjechie, Denemarken maar ook in Nederland weer kunnen ruilen. Ik heb dus de smaak van het verzamelen weer helemaal te pakken en hoop dat ik de komende weken toch nog wat tijd over hou zodat de laatste zakjes opgeborgen kunnen worden. Maar wie wil ruilen, mag altijd contact zoeken, ik heb er vast nog wel een gaatje voor.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 − 3 =