De mooiste zakjes

Vaak krijg ik de vraag wat mijn mooiste zakje is. Ja dat is altijd heel moeilijk uit te leggen. Is het dat ene die ik kreeg bij mijn afscheid van TME of het zakje waarmee het allemaal mee is begonnen. Het zakje wat ik via Gerda kreeg van vlak na de oorlog? Of toch de hele serie Lipton Junior serie? Geen idee er zijn zoveel die leuk zijn. Als ik iets moet laten zien, dan laat ik meestal de Lipton Yellow Label zien. Je ziet mensen dan denken, nou dat zijn allemaal dezelfde zakjes. Ja op het eerste oog wel, daar hebben ze gelijk in. Maar dan laat ik de verschillen zien, korte klep, lange klep, de talen noem maar op, ik hoef jullie niks te vertellen als verzamelaars. Dit vind ik denk ik wel een heel mooi gedeelte van de verzameling. Maar afgelopen maanden kwam er weer eens een zakje mijn kant op, die wel heel erg mooi is. Daarom wil ik hem toch even hier neer zetten. Misschien is er iemand onder jullie, die nog een veel mooier exemplaar heeft en mij daar eens een scan van wil opsturen. Die zal ik dan ook hier neer zetten.


Mooiste zakje?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × drie =