Ruilen met Tsjechie

In Nederland zijn er meer dan 150 actieve verzamelaars van theezakjes, vele daar heb ik wel eens mee geruild, sommige alleen op beurzen en anderen weer via de mail. Het laatste heeft als voordeel dat je rustig de scans kunt bekijken en zien welke je nog mist in de verzameling. De ene keer ruil je 5 zakjes en de andere keer kun je wel meer dan 50 bij iemand vinden. Maar helemaal leuk is het ruilen met iemand in het buitenland. Wereldwijd zijn er vele verzamelaars, maar de meesten zitten denk ik toch wel in Europa. Daarvan komen de meesten dan toch wel uit Tsjechie. Met vele heb ik daar al geruild en steeds komen er weer nieuwe mails binnen van verzamelaars die graag eens willen ruilen. Vandaag ben ik dus aan het ruilen met 3 verschillende personen in Tsjechie, met de een kan ik maar 3 ruilen, de andere 72 en iemand waar ik eerst maar eens 74 had doorgegeven, kwam gelijk al met de vraag of ik nog meer kan vinden want ze zag bij mij wel over de 100 die ze nog kan gebruiken. Heerlijk als we dus zo kunnen ruilen. Eva, Tamy en Verda veel succes met het uitzoeken tussen mijn scans.Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 + negentien =