Goedkope kerst

Vandaag liepen er een aantal veilingen af van heel oude Lipton zakjes en aangezien ik deze nooit tegenkom op ruilbeurzen en ik ze toch wel erg graag aan mijn verzameling toe wil voegen, had ik maar een bod gedaan. Ach het is kerst en dan moet 2 euro voor een zakje toch wel eens kunnen. Maar het is een goedkope kerst geworden. Ik heb de zakjes dus niet kunnen bemachtigen. Ik werd al diverse malen overboden en de winnaar heeft rond de 8 euro per zakje betaald. Nou doe ik dat niet zo heel snel, het moet namelijk ook leuk blijven en wie weet kom ik de zakjes nog wel eens tegen in een verdwaald hoekje van een ruildoos. Maar mocht iemand onderstaande zakjes met me willen ruilen, dan hou ik me aanbevolen.


I like to have these teabags in my collection


I like to have these teabags in my collectionI like to have these teabags in my collection
I like to have these teabags in my collection


Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × 5 =