Eindelijk tijd!

Heerlijk, ik heb dus meer dan 2 week vakantie. Gewoon even doen waar ik zin in heb. Lekker naar een concert, natuurlijk FC Groningen-Heerenveen bezoeken. Rond de kerstboom zitten, eten en drinken, filmpje kijken en al die andere dingen die nu eens zonder tijdsdruk kunnen gebeuren. Maar natuurlijk ook lekker even weer in de theezakjes. Moet heel veel toevoegen aan mijn database, opruimen in de mappen en dubbelen sorteren en op de site zetten. Gewoon lekker dus tussen de theezakjes zitten zonder dat ik mijn laptop hoef dicht te doen en dan denken, er is bijna niets gebeurd. Klazien, Anneke, Verunka en al die anderen die nog op reacties en zakjes zitten te wachten. Ik ben bezig en alles komt er aan.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 − 12 =