Aanvulling op postbode verhaal

Enige tijd terug heb ik hier een verhaal geplaatst over dat er al 2x keer post niet bij me was aangekomen. Daar moet ik nu toch even op terug komen, aangezien er misschien ook wel postbodes meelezen of mensen die nauwe banden bezitten met postbodes. Het verhaal heeft namelijk een staartje gekregen. De eerste enveloppe is inderdaad nooit aangekomen, maar samen met de verzender zijn we voor beiden tot een leuke oplossing gekomen. De verzender kan het namelijk ook niet helpen dat het niet aankomt. Maar bij de 2de enveloppe die naar mij verzonden is, kan de verzender het wel helpen dat er niets is gekomen. Het volgende is namelijk gebeurd. Als er na 1 week nog geen post binnen is gekomen dan neem ik altijd even contact op met de verzender, zo ook in dit geval. Ja het was verstuurd en we zouden nog even afwachten, vind ik ook niet meer dan normaal en vooral als het uit het buitenland moet komen, in dit geval België. Ik zou nog eens 2 week wachten. Ondertussen had ik de tijd een beetje uit het oog verloren en na een week of 3 ineens een mail. Daarin 1000x sorry, want bij het opruimen was hij dus mijn enveloppe tegengekomen en deze was dus helemaal niet met de post meegegaan zoals hij dacht. Hij zou het gelijk opsturen en er nog iets extra’s bij doen. Ondertussen is alles binnen. Dus postbodes, voel jullie niet aangesproken, het lag niet aan jullie. En Bart, nogmaals bedankt. Ruil graag binnenkort nogmaals met je.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × vijf =