Drama, huilen en toch weer lachen

Even geen tijd voor mijn werk, maar alleen alle aandacht voor deze website. Want zoals een aantal misschien vanmorgen hebben kunnen zien, was alles verdwenen. Foutje van de beheerder. Ja en dan kun je boos worden, maar de eerste berichten van hem waren zeer negatief. Alles wat ik in meer dan 2 jaar had geplaatst en opgebouwd was door hem met 1 druk op de knop verwijderd. Dit was natuurlijk niet zijn bedoeling maar ja, het was wel gebeurd. Normaal is dit geen enkel probleem, er is een backup en men kan alles zo terugplaatsen. Alleen omdat men was overgestapt naar een nieuwe server was men vergeten de backup in te schakelen. Dus dit was een echt drama voor mij en voor al die andere mensen die via blogse.nl een website in de lucht hebben. Maar in de loop van de morgen kwam er toch positief nieuws. Tot augustus 2008 kon hij alles nog terughalen. Nou 2 maanden is te overzien. En ja dan ga je zelf zoeken en via google cache heb ik zelfs de andere 2 maanden terug kunnen halen. En alles is weer bijna zoals het was. Alleen archief Augustus en September staat onder oktober. Dus mijn huilen is weer overgegaan in lachen.


Reacties

Hoi
Gelukkig is het er wel weer want ik kijk geregeld en reageer ook geregeld.
Want het zo zonde zijn wat je in 2 jaar hebt opgebouwd weg is.
Ook wel een beetje stom van die vent om 1 knop alles te wissen.
Hopelijk gebeurd hem dat geen tweede keer.
Ik ben blij voor je dat het grootste gedeelte er weer is.

José 20-10-2008 @ 09:25

Goedemorgen. Inderdaad ben ik ook heel blij dat alles weer online staat, maar ook voor mij was dit een welkome les, ik ben de afgelopen dagen reeds bezig geweest om van alle blogs, die ik de afgelopen jaren heb gemaakt een kopie in html op te slaan op mijn eigen harde schijf. Eventueel kan ik dan alles op een andere site plaatsen. Maar het is een giga klus, dus elke dag een beetje. En we gaan gewoon weer door, en houden deze site in ere.

Maria 20-10-2008 @ 10:25

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

14 − 7 =