Theeweekend

Zoals jullie wellicht al hebben kunnen lezen, is er gereageerd op mijn verhaal over een weekend theezakjes ruilen. Ook kreeg ik nog een aantal reacties per mail. Wat als een geintje werd gezegd is voor een aantal een serieuze optie. Mijn vraag is dus dan ook aan iedereen, zou er belangstelling zijn om eens een weekend te organiseren. Een weekend met natuurlijk ruilen, lekker eten, misschien iets anders leuks te ondernemen, avondje stappen. Laat maar eens weten of dat echt onder de lezers leeft. En wie die wel wat toe lijkt, hoe zien jullie het dan verder? Gaan we ouderwets op kamp, met slaapzak en luchtbed. Mocht er animo zijn, dan zullen we ook wel minimaal 20 theezakjes mensen samen moeten zijn, anders kunnen we beter 1 lange dag ruilen. Nou mensen kom maar op met jullie ideeën, ik hoor graag van jullie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf − 5 =