Smaakvolle thee

Meestal gaat hier op de site natuurlijk over theezakjes. Maar er is natuurlijk iets wat minstens zo belangrijk is en dat is de thee die in het zakje zit. Ik ben natuurlijk ooit begonnen met het verzamelen omdat ik theedrink en de zakjes zo mooi waren wat om het buiddeltje zat. Maar ook theedrinken doe ik nog steeds, en dan praat ik niet over 1 kopje per dag. Nee er gaan toch al snel een 8 koppen thee per dag door. Alles wat ik zelf koop wil ik ook drinken, soms is het dan 1 slok en dan richting de gootsteen, de rest van de zakjes worden dan leeggehaald en weg er mee. Niet te drinken. Maar er zijn ook de meest lekkere smaken bij. En voor mij is dat momenteel de Pickwick Zomer Lust. Gewoon een lekkere thee met een prettige na smaak. Maar de zomer loopt weer ten einde, dus ik stap weer over op iets anders, misschien wel weer iets met een lekker kaneelsmaakje.Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negen + zeventien =