Ruilbeurs Assen


De eerste beurs van dit seizoen zit er weer op, zoals gewoonlijk bijt Assen voor mij de spits af. Het leuke van Assen is dat er heel veel bekenden komen. Dus niet alleen het ruilen is belangrijk maar ook het bijpraten met heel veel bekenden is belangrijk. Ook de theenieuwtjes vliegen weer over de tafel. Zo kan Herman ons vele malen vertellen dat er 52 nieuwe Pickwick zakjes zijn (hij mist er nog 3), is Teekanne Lebensfrucht er met punt klep en rechte klep, heeft Marjoke een prachtige kleinkind en wil Ciny wel met ons overnachten. Maar tussen al die verbaal geweld zijn er door mij toch wel weer 324 nieuwe zakjes, 2 leuke theetipjes toegevoegd en heb ik er nog weer veel meer zakjes gezien die ik nog niet bezit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 + 16 =