Verzamelen zonder vrienden en relaties

Ik weet natuurlijk niet hoe het met de rest van de verzamelaars zit, maar ik reis niet elke week de hele wereld over om overal theezakjes te scoren. Mijn verzameling vergroot zich door middel van vele vrienden, collega’s en zakelijke relaties. Zij nemen voor mij soms de mooiste zakjes mee. Zo lazen jullie eerder deze week dus reeds dat er zakjes binnen kwamen uit Griekenland en Costa Rica. Afgelopen vrijdag moest mijn voetbalclubje weer spelen (gelukkig een 3-2 overwinning op RBC Roosendaal) en kwam goeie vriend Jacob er weer aan met in een servet verpakt stappeltje theezakjes uit Spanje. Joepie, ze waren weer allemaal nieuw voor me. Maar vrijdag moest ik ook voor het werk nog een bij een zakelijke relatie langs, daar stond weer een tas vol van de piloot. Wouw, dat is spannend een tas vol. En daar zaten dus echt de schitterendste dingen in, waaronder een hele verzameling Twinings uit West Bengalen. Dit zijn toch de zakjes die je bijna nooit op een ruilbeurs tegen zal komen, want ach de gemiddelde Nederlander gaat niet richting India en dan al helemaal niet naar een van de allerarmste gedeeltes van de wereld. Maar ik heb er dus 1 complete serie kunnen bemachtigen. O, wat ben ik weer tevreden met al die mensen die steeds maar weer aan me denken.Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × 3 =