Andere hobbies

De meeste thee fanaten die hier wel vaker komen, weten dat ik full time werk, een huishouding draaiende houdt, te weinig tijd heb voor de theezakjes en dat mijn andere hobby bijna helemaal op de achtergrond staat. Alleen zal ik nooit in de auto rijden zonder muziek, koop ik toch zeer regelmatig een cd, doe ik daarnaast ook nog wel eens illegale dingen en probeer ik toch met enige regelmaat een leuke band of artiest te zien. En 10 oktober is het zover dan ga ik voor het eerst naar een Mega Piraten Festijn in Marum. Een aantal vrienden hebben me gevraagd om mee tegaan en ja, dat wil ik dus wel eens meemaken. Lekker mee bleren met Jannes, Nick en Simon, iets minder hard meezingen met Lucas en Gea (regionaal de topper, alleen aan mij iets minder besteedt) en natuurlijk Jan Smit. Wouw te gek hoor en dan te bedenken dat in december al weer naar hem ga. En tussen door waarschijnlijk nog even Rene Froger en hopelijk Marillion in Zwolle.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een + 15 =