Johan bedankt

Theezakjes koop je, ruil je, krijg van vrienden die ze meenemen vanaf hun vakantie adres, zo zijn er veel manieren waarop ik aan mijn zakjes kom. Een aantal jaren terug leerde ik via internet iemand kennen die ook zakjes verzameld, alleen zakjes waarvan hij de inhoud ook heeft opgedronken. Dus zijn verzameling groeit iets minder snel. Ruilen van dubbele zakjes, daar heeft hij geen zin in en de tijd niet voor. Nee, zo nu en dan komt er gewoon bij mij weer een mega enveloppe in de brievenbus met allerlei mooie zakjes. Soms weinig bijzonders, de volgende keer weer de meest mooie en bijzondere exemplaren. Van mijn kant gaat er zo nu en dan een enveloppe met volle zakjes, waarvan ik weet dat hij ze kan opdrinken. Johan heel hartelijk bedankt voor weer een waardevolle enveloppe. Voor jou komt er ook weer wat aan.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × een =